Søg job som salgskonsulent

I jobbet som salgskonsulent vil din primære opgave være at henvende dig til nye og eksisterende kunder med henblik på nysalg eller mersalg.

Salgskonsulentens værktøj er først og fremmest hans talegaver, og hvis du arbejder som udekørende salgskonsulent, også din udstråling og dit kropspsrog.

Løn som salgskonsulent

I mange virksomheder vil en salgskonsulent være lønnet efter hvilke resultater han eller hun leverer. Enten i form af en månedlig eller kvartalsvis bonus eller en decideret provisionsordning.

Der findes enkelte virksomheder, der vælger at aflønne deres sælgere med en fastløn. Men langt hovedparten af alle virksomheder, synes at mene provision eller bonus oven i en lidt lavere grundløn, er mere motiverende for salgskonsulenten, da der på den måde er mere at løbe efter.

Med andre ord synes de det giver mere mening at belønne de konsulenter der performer frem for dem der ikke gør.

Få et job som salgskonsulent

På salgssucces.dk har vi lavet en jobdatabase, alt du skal gøre er at udfylde lidt info om dig selv, så sender vi en mail i ny og næ hvis der ledige stillinger der kunne være interessante for dig.

Du behøver hverken være ledig eller have lyst til at skifte job for at tilmelde dig vores jobdatabase.

Men hos salgssucces.dk er vi eksperter i at matche sælgere og salgsvirksomheder på alle niveauer, så det kunne jo være at der kom noget der var mere interessant end hvad du havde i dag.
Eller du havde behov for nye udfordringer lige der hvor drømmejobbet som udekørende salgskonsulent eller coach dumpede ind på din email.

Er der nogle krav?

Det er helt gratis og uforpligtende at tilmelde sig jobdatabasen, og du vil kun blive kontaktet hvis vi har en stilling der matcher dine kvalifikationer.

Uanset om du drømmer om en karriere i salg, eller du har 20+ års salgs & leder erfaring, kan du tilmelde dig på jobdatabasen.

Bliv ringet op ASAP

Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet af en af vores professionelle HR medarbejdere.
[wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

Job databasen