Rekruttering af sælgere – Rekrutter den bedste sælger

Når man står som virksomhed og skal i gang med rekruttering af sælgere  er der en væsentligt forskel på om du søger helt grønne Callcenter medarbejder eller sælgere med erfaring fra branchen der kan træde direkte ind i organisationen og levere resultater fra første dag.

I branchen har begge typer uden tvivl deres berettigelse, da selv den mest rutinerede sælger er startet et sted. Ligeledes er det nok ikke nogen hemmelighed, at der også kan være god forretning i at have en høj udskiftning hos større og mere etablerede callcentre.

Uanset hvad du spekulere i og hvilken type sælger du har behov for, er Salgssucces den rette samarbejdspartner for din virksomhed.

Host host! –  Hvorfor er salgssucces så meget bedre til at rekrutterer sælgere?

Hos salgsucces har vi samlet mere end 30 års aktiv erfaring med udkørende salg, telefonsalg,  salgsledelse samt oplæring og rekruttering af salgsmedarbejdere, og vi matcher dagligt virksomheder med sælgere som passer ind i deres organisation.

Vi har en database, over sælgere der er på jagt efter guldet for enden af regnbuen. Kan du se fordelen i at arbejde med et rekrutteringsbureau, der er målrettet salgsbranchen, så er salgsucces uden tvivl den rigtige samarbejdspartner for din virksomhed.

Ja men hvad koster det så? Og hvilke løsninger tilbyder vi på rekruttering

Hos salgsucces kører vi efter princippet vind/vind eller ingen aftale. Derfor er priserne på rekrutteringen af din næste super sælger lige så individuel, som de krav du har til din kommende medarbejder. Hvis du ringer til os på 93404050, så kan vi tage en snak om dine behov og mon ikke vi også disker op med en pris og en løsning, der er ualmindelig retfærdig for begge parter.

Udfylder du formularen til højre, vil du blive ringet op af en af vores kompetente HR medarbejdere, der med garanti kan få dig til at se fidusen i at outsource din HR afdeling til os.

Bliv ringet op ASAP

Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet af en af vores professionelle HR medarbejdere.
[wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

Job databasen