Job som salgskonsulent

Søg job som salgskonsulent

I jobbet som salgskonsulent vil din primære opgave være at henvende dig til nye og eksisterende kunder med henblik på nysalg eller mersalg.

Salgskonsulentens værktøj er først og fremmest hans talegaver, og hvis du arbejder som udekørende salgskonsulent, også din udstråling og dit kropspsrog.

Løn som salgskonsulent

I mange virksomheder vil en salgskonsulent være lønnet efter hvilke resultater han eller hun leverer. Enten i form af en månedlig eller kvartalsvis bonus eller en decideret provisionsordning.

Der findes enkelte virksomheder, der vælger at aflønne deres sælgere med en fastløn. Men langt hovedparten af alle virksomheder, synes at mene provision eller bonus oven i en lidt lavere grundløn, er mere motiverende for salgskonsulenten, da der på den måde er mere at løbe efter.

Med andre ord synes de det giver mere mening at belønne de konsulenter der performer frem for dem der ikke gør.

Få et job som salgskonsulent

På salgssucces.dk har vi lavet en jobdatabase, alt du skal gøre er at udfylde lidt info om dig selv, så sender vi en mail i ny og næ hvis der ledige stillinger der kunne være interessante for dig.

Du behøver hverken være ledig eller have lyst til at skifte job for at tilmelde dig vores jobdatabase.

Men hos salgssucces.dk er vi eksperter i at matche sælgere og salgsvirksomheder på alle niveauer, så det kunne jo være at der kom noget der var mere interessant end hvad du havde i dag.
Eller du havde behov for nye udfordringer lige der hvor drømmejobbet som udekørende salgskonsulent eller coach dumpede ind på din email.

Er der nogle krav?

Det er helt gratis og uforpligtende at tilmelde sig jobdatabasen, og du vil kun blive kontaktet hvis vi har en stilling der matcher dine kvalifikationer.

Uanset om du drømmer om en karriere i salg, eller du har 20+ års salgs & leder erfaring, kan du tilmelde dig på jobdatabasen.

Tilmeld dig her

Hvad siger medlemmerne af vores jobbank

★★★★★

Succes succes succes!
Jeg kan kun anbefale salgsucces.dk, jeg har nu brugt dem til at finde job 2 gange og begge gange har jeg fået de bedste kollegaer og solgt de bedste produkter, thumps up herfra.

Mads Bloch - Sælger

★★★★★

Uden tvivl det bedste headhunting bureau jeg har været tilknyttet. Det er kompetente folk, der forstår hvor jeg gerne vil hen i min karriere. Jeg har sagt nej til mange gode tilbud, efter som jeg var super tilfreds i mit tidligere job. Men det sidste tilbud jeg fik var bare en markant forbedring i forhold til det job jeg havde. Så stort tak til salgssucces.dk.

Stefan Kjær - Salgschef

★★★★★

Jeg var faktisk ret tilfreds med mit tidligere job, så da jeg blev matchet op med mit nye arbejde havde jeg svært ved at forstille mig det kunne blive meget bedre. 

Men man behøver jo ikke være syg for at få det bedre, og selvom jeg ikke var utilfreds må jeg erkende et det er det bedste valg jeg har taget i min karriere. 

Mathias Smestad - Sælger

Attraktiv stilling som kørende sælger

Kan du relatere til, at du sælger et produkt der bare er et produkt?

Eller endnu være et produkt der er direkte dårligt?

De fleste der har været rundt omkring i forskellige salgsvirksomheder og haft et job som sælger, kan formentligt relatere til følelsen af, at jo bedre dit produkt er jo bedre bliver du også selv.

Job som udekørende sælger i marketing bureau

Hos marketingbureauet Adwise Media, finder du branchens bedste og stærkeste marketing løsninger.

Men selv det bedste produkt i verden, har også behov for den rigtige sælger.

Hos os er der ingen pistol salg, vi rådgiver vores kunder med fokus på, at de skal få mest muligt ud af deres penge.

Det er ikke noget vores sælgere og rådgivere gør for deres blå øjnes skyld, for vi ved at du ofte vælger et job som sælger, fordi du godt kan lide at tjene penge.

Vi har bare erfaret, at jo bedre marketing løsninger vi laver, jo mere har kunderne lyst & råd til at købe af vores sælgere.

 Det har vi så vendt til en win/win/win/win, der tilgodeser både Adwise Media, kunden, sælgeren og ikke mindst marketing manageren, som jo har lavet det arbejde der er skyld i, at kunden har lyst til at købe mere. 

Hvilken profil søges

Med en vækstkurve der har givet os den første gazelle pris i 2020 og formentligt også de næste mange år, så har vi løbende brug for nye sælgere.

Den rigtige sælger til jobbet kan sige ja til følgende:

  1. Du har arbejdet som sælger i minimum 2 år (det er ikke et krav du har været ude og køre – De fleste i vores salgstyrke kommer fra telefonen)
  2. Du har en stærkt vindermentalitet.
  3. Du har præsteret flotte resultater i dine tidligere salgsjobs.
  4. Du er vant til selv at opsøge mulighederne igennem kanvassalg, mødebooking og netværk.
  5. Du er ikke en pistolsælger, du brænder for at sælge den helt rigtige løsning til dine kunder fordi du tror på at glade kunder er synonym med mere business.

Hvad tilbyder vi?

  1. God fast grundløn efter kvalifikationer.
  2. Branchens uden sammenligning bedste bonusordning – Det ved vi godt at alle siger men vi har faktisk knækket koden til, at tilbyde det uden det behøver gå ud over bundlinjen for forretningen. Du får din egen lille forretning her i forretningen. Uden at du behøver løberisikoen ved at blive selvstændig.
  3. Fede firmaarrangementer  – Vi har blandt andet været på mash, madklubben, kørt limousine, gokart, lavet highroping, spillet golf og meget mere igennem den seneste tid.
  4. Fede premier – Nuværende kollegaer har blandt andet vundet, MC Kørekort, Flyvning, dykker certificat, kro ophold, rejser og meget mere.
  5. Du kommer til at arbejde i inspirerende lokaler, sammen med nogle af branchens skarpeste sælgere.

 

Tilmeld dig her

Hvilke jobprofiler rekrutterer vi?

Kortsagt matcher vi alle de rigtige profiler med alle de rigtige virksomheder inden for marketing.
Herunder finder du de specifikke stillinger som vi kan finde job til dig indenfor.

Udkørende sælgere

Telefonsælgere

Salgsdirektører

Indhent et tilbud