Reklame på båd - få mere frafik

Hvordan kan reklame på båd fremme dit salg?

Reklame på en båd kan være en fantastisk måde at fremme dit salg på. Både er ofte et populært syn på havet og i havne, og de tiltrækker opmærksomhed fra mange forskellige mennesker.

Ved at placere din reklame på en båd, kan du nå ud til et bredt publikum, herunder både lokale og turister. Det er en unik måde at skabe opmærksomhed omkring dit brand eller produkt på, og det kan hjælpe med at øge din synlighed og genkendelighed.

En anden fordel ved reklame på en båd er, at den kan nå ud til et publikum, der er svært at nå med traditionelle former for reklame. Både kan sejle til fjerntliggende steder og besøge forskellige havne, og det betyder, at din reklame kan blive set af mennesker, der ikke normalt ville blive nået af din markedsføring.

Vi vil anbefale det professionele firma CPH Wrap, til at lave din reklame.

Få en konkurrence fordel

Reklame på en båd kan give dig en konkurrencefordel. Hvis dine konkurrenter ikke annoncerer på både, kan du skille dig ud fra mængden og nå ud til et publikum, som de ikke gør. Det kan hjælpe dig med at øge dit salg og opbygge en stærkere tilstedeværelse på markedet.

Det kan være en fantastisk måde at fremme dit salg på og øge din synlighed og genkendelighed. Det er en unik og effektiv form for markedsføring, der kan give dig en konkurrencefordel og nå ud til et bredt publikum.

Nå ud til flere

Reklame på en båd kan være en effektiv måde at øge din synlighed på, især hvis din virksomhed har at gøre med vandaktiviteter eller er beliggende i nærheden af en havn eller en sø. Når du har din virksomhedslogo eller budskab trykt på en båd, vil den blive set af mange mennesker, især når den sejler rundt i vandet. Bådejere og sejlere vil bemærke båden og dens reklame, og hvis den er iøjnefaldende og interessant, kan det tiltrække deres opmærksomhed.

Beskyt din båd

Reklamer på din båd kan ikke kun få den til at se fantastisk ud, men det kan også beskytte din båd mod elementerne. Ved at anvende vinylfolie som en del af din bådreklame, kan du skabe en beskyttende barriere mod sol, vind og vand, der kan beskadige din båds finish over tid. Vinylfolie kan også hjælpe med at beskytte mod ridser og andre skader, som din båd kan udsættes for. Så ikke alene vil reklamer på din båd få den til at se godt ud, men det kan også hjælpe med at beskytte din investering i mange år fremover.

Tiltræk opmærksomhed

Reklamer på din båd kan være i form af vinylfolie, der kan påføres på bådens overflade. Dette giver mulighed for at have dit logo, slogan og anden relevant information på båden, hvilket kan tiltrække opmærksomhed fra potentielle kunder eller kunder, der allerede er bekendt med din virksomhed. En bådreklame kan også være en god måde at nå ud til potentielle kunder, der bor eller arbejder i nærheden af en havn eller en sø. De vil se båden, når den ligger til kaj eller sejler forbi, og det kan få dem til at tænke over din virksomhed og dens produkter eller tjenester.

Målret din markedsføring

Reklame på en båd kan være en effektiv måde at øge din synlighed på, især hvis din virksomhed har at gøre med vandaktiviteter eller er beliggende i nærheden af en havn eller en sø. Når du har din virksomhedslogo eller budskab trykt på en båd, vil den blive set af mange mennesker, især når den sejler rundt i vandet. Bådejere og sejlere vil bemærke båden og dens reklame, og hvis den er iøjnefaldende og interessant, kan det tiltrække deres opmærksomhed.

Hvad er prisen på reklame på båd?

Prisen på reklame på en båd kan variere afhængigt af forskellige faktorer. Reklame på en båd kan dog være en relativt billig måde at annoncere på sammenlignet med andre former for reklame. Det kræver ikke store investeringer i tv- eller radioreklamer eller store reklamekampagner, men det kan stadig være meget effektivt.

Hvad siger medlemmerne af vores jobbank

★★★★★

Marketing job har været uvurderlige i jagten på mit drømmejob som projektleder. Jeg har kun været til relevante samtaler og er endt i en stilling, der er langt bedre end jeg havde drømt om.

Så en stor tak til marketing job, jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen hvis det bliver aktuelt en dag.

Mads Bloch - Sælger

★★★★★

Man må sige de holder hvad de lover. Jeg blev matchet op med den bedste arbejdsplads jeg kunne forestille mig og så endda i første hug. 

Jeg har fleksible vilkår der passer ind i min hverdag, og udviklingsmuligheder der gør at jeg ikke stagnere i mit arbejdsliv.

Stefan Kjær - Salgschef

★★★★★

Jeg var faktisk ret tilfreds med mit tidligere job, så da jeg blev matchet op med mit nye arbejde havde jeg svært ved at forstille mig det kunne blive meget bedre. 

Men man behøver jo ikke være syg for at få det bedre, og selvom jeg ikke var utilfreds må jeg erkende et det er det bedste valg jeg har taget i min karriere. 

Mathias Smestad - Sælger

Hvilke jobprofiler rekrutterer vi?

Kortsagt matcher vi alle de rigtige profiler med alle de rigtige virksomheder inden for marketing.
Herunder finder du de specifikke stillinger som vi kan finde job til dig indenfor.

Udkørende sælgere

Telefonsælgere

Salgsdirektører

Indhent et tilbud