Salgscoaching – Coach dine sælgere til succes

Som salgscoach, består dit job typisk i at motiverer virksomhedens sælgere til, at levere endnu bedre resultater end de gør i dag.

Dette vil typisk forgå igennem, coaching sessioner, sparring, uddannelse og peptalks. Som salgscoach kan du godt give medarbejderne en skideballe, dog er guleroden eller fællesskabet typisk en større motivationskilde end frygten for at ryge ud på røv og albuer.

Derfor er du som coach en fordel, at have en positiv tilgang og søge at inspirere folk.

Skal en salgscoach være bedre til at sælge end sine medarbejdere?

Som udgangspunkt er det med en salgscoach som med alle andre coaches. Men behøver ikke være dygtigere til at sælge produktet end sine medarbejdere, da det basalt set handler om, at salgscoachen skal motivere sælgerene til at være den bedste udgave af dem selv og levere maksimalt ud fra de forudsætninger de har.

Lige som en fodbold træner ikke nødvindigvis skal have været fodbold spiller, for at kunne udvikle de dygtigste fodbold spillere i verden.

Når det så er sagt, vil det aldrig komme coachen til last, hvis han er en endnu dygtigere sælger end dem han coacher, da sælgerne unægtelig, vil nære en endnu større respekt for en salgscoach, der ikke bare snakker om at de skal tæske salg igennem, men rent faktisk kan gribe telefonen og vise dem vejen.

Hvordan kan jeg blive salgscoach?

De fleste der arbejder med salgscoaching, er sælgere der har valgt at gå ledervejen. Typisk vil virksomheden hvor man er ansat, tilbyde et trainee forløb hvor coachen, får ansvar for et team af sælgere, de skal lede.

Der findes også kurser hvor du kan uddanne dig til salgscoach, men det er unægtelig en fordel, at man tager uddannelsen, et sted hvor man får muligheden for, at bruge de ting man lærer i praksis.

Har du allerede taget en uddannelse i salgscoaching og ønsker du at komme ud og bruge denne kompetencer i en virksomhed eller ønsker du at tage skridtet fra sælger til coach.

Så kan du via formularen til højre, blive lagt ind i vores database, og så kontakter vi dig lige så snart, der er en virksomhed der søger en med dine kompetencer, eller der på anden vis er mulighed for at udvikle dine kompetencer hen imod drømme jobbet som salgscoach.

Tilmeld dig her

Hvad siger medlemmerne af vores jobbank

★★★★★

Marketing job har været uvurderlige i jagten på mit drømmejob som projektleder. Jeg har kun været til relevante samtaler og er endt i en stilling, der er langt bedre end jeg havde drømt om.

Så en stor tak til marketing job, jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen hvis det bliver aktuelt en dag.

Mads Bloch - Sælger

★★★★★

Man må sige de holder hvad de lover. Jeg blev matchet op med den bedste arbejdsplads jeg kunne forestille mig og så endda i første hug. 

Jeg har fleksible vilkår der passer ind i min hverdag, og udviklingsmuligheder der gør at jeg ikke stagnere i mit arbejdsliv.

Stefan Kjær - Salgschef

★★★★★

Jeg var faktisk ret tilfreds med mit tidligere job, så da jeg blev matchet op med mit nye arbejde havde jeg svært ved at forstille mig det kunne blive meget bedre. 

Men man behøver jo ikke være syg for at få det bedre, og selvom jeg ikke var utilfreds må jeg erkende et det er det bedste valg jeg har taget i min karriere. 

Mathias Smestad - Sælger

Hvilke jobprofiler rekrutterer vi?

Kortsagt matcher vi alle de rigtige profiler med alle de rigtige virksomheder inden for marketing.
Herunder finder du de specifikke stillinger som vi kan finde job til dig indenfor.

Udkørende sælgere

Telefonsælgere

Salgsdirektører

Indhent et tilbud