Vikarbureau

Udover at hjælpe dig med at finde et sted at arbejde, har vi også samarbejder med vikarbureauer.
De fokuserer på at hjælpe virksomheder, med at finde netop den medarbejder de søger. Hvad enten det er til en vikarstilling, fastansættelse eller decideret headhunting.

Her kan du læse mere om virksomhedernes side af sagen.

Hvad hjælper vikarbureauer med?

Et vikarbureau kan hjælpe med mange ting.
Typisk vil de enkelte have forskellige brancher de beskæftiger sig ekstra meget med. Det kan blandt andet være håndværkere i større eller mindre grad, kontorfællesskaber af mange slags, eller ansættelser til butik og restauration eller noget helt andet. De kan hjælpe med lidt af hvert. 

De har en kontakt med forskellige virksomheder, der har tilmeldt sig dem. Når virksomheden har behov for en ny ansættelse, en vikar til eksempelvis barsel eller har udtænkt sig en helt specifik stilling til en helt specifik medarbejder, kontakter de deres vikarbureau, der sætter processen i gang. 

Mange fordele ved et vikarbureau

Der kan være rigtigt mange fordele for en virksomhed, ved at benytte et vikarbureau. For det første skal de ikke selv bruge tiden og de resurser det kræver at ansætte. det tager lang tid at finde den helt rigtige.

Først skal der annoncere at der søges en bestemt medarbejder, der skal laves stillingsopslag med kravspecifikkationer og der skal selvfølgelig være en der tager imod alle ansøgningerne.
Derefter skal ansøgningerne læses igennem og vurderes, hvorefter nogle udvalgte skal til samtale.
 
Alt dette tager en masse tid og det er vigtigt at bruge den fornødne tid, da man ellers kan risikere at ansætte den forkerte til netop denne stilling. Og så skal man hele processen forfra. 
 
Et vikarbureau laver langt det meste af dette arbejde. På den måde kan virksomheden blot afholde ét møde, hvor kravsspecifikationerne gennemgås og det afklares hvad den kommende medarbejder skal kunne.
Derefter tager vikarbureauet sig af resten og vender tilbage med en kompetent medarbejder. 

Mange muligheder

Mange bureauer har løsninger hvor der eksempelvis tilbydes en garanti for korrekt ansættelse, og derfor skal virksomheden ikke betale ekstra hvis det viste sig ikke at være den rette medarbejder.
 
Nogle tilbyder også det der hedder “Try and Hire” der i princippet er en slags prøveperiode. Hvor virksomheden kan afprøve medarbejderen og derefter beslutte om de vi ansætte vedkommende. 

Indhent et tilbud