Ved at få et job som freelance mødebooker, har du alle fordelene ved at være selvstændig. Du kan arbejde det antal timer du ønsker, levere det antal møder du mener er realistisk i forhold til den arbejdsindsats du planlægger at kaste efter det.

Med andre ord kan du få et fleksibelt liv, dette er for mange mennesker drømmen.
Men det at være freelance mødebooker, kræver i høj grad dedikation, ansvarlighed og vindermentalitet, da det i mange tilfælde vil betyde, at du skal booke møderne fra dit eget hjem og der altså ikke en eller anden sur chef, der tvinger dig til at stå op til du laver det næste møde, eller konstant minder dig om dit aftalte budget, som freelance mødebooker, er du altså din egen herre med det ansvar der nu følger medm i og med at der er virksomheder hvis omsætning afhænger af, at du levere som aftalt, så de kan nå deres budgetter, derfor er det selvfølgeligt også vigtigt, at du indfrier dine mål når aftalen er lavet.

Så er du ham eller hende der ønsker, et fleksibelt job, har du erfaring med at booke møder. Så hører vi meget gerne fra dig, vi laver løbende aftaler med virksomheder der ønsker deres produkter solgt, eller deres kundemøder booket af professionelle callcenter medarbejdere.

Løn som freelance mødebooker

Betalingen pr. møde svinger afhængig af opgaven du bliver hyret ind på. Den vil oftest blive fastsat ud fra hvor nemt det er, at booke og hvor kvalificerede de leeds der bliver leveret fra kundes side er.

Hvem bør søge job som freelance mødebooker

Dette job er ideelt til folk nyder, at have en fleksibel hverdag og arbejde når de har lyst, dig der har bosat dig i udlandet og ønsker, at tjene en dansk hyre.

Job databasen