Bliv freelance sælger

Hvorfor blive freelance sælger

Som freelance sælger, vil du have en fleksibel hverdag, hvor kommunikation med kunderne er i højsædet. Du vil kunne arbejde med både Kanvas salgmødebooking og afholdelse af kundemøder, afhængig af hvilken opgave du er hyret ind på.

Oftest vil du modtage en række emner som du kan ringe og sælge til eller booke møde med, er opgaven B2B kan du selvfølgeligt også ringe fra CVR eller krak.

Salgssucces.dk står for alt hvad der hedder indhentning af aftaler indkrævning af penge og levering af emner om nødvndigt.

Det eneste du skal fokusere på er at lukke nogle handler, ud fra de aftalte mål. Du har som freelancer, 110% råderet over din tid og bestemmer helt selv hvordan du budgettere den, så lange du er ansvarlig og lever op til de aftaler der er indgået.

Du kan både sælge produkterne igennem netværk eller etablere kontakter igennem kold kanvas.

Vi har kunder inden for B2B og B2C, så det er i og for sig lige meget, hvad tid på dagen du har det bedst med at arbejde da der er noget at lave fra 8-21 hver dag.

Vi har en del phoneropgaver og til disse vil der blive tilbudt udgang til ringesystem.

Tilmeld dig her

Hvad siger medlemmerne af vores jobbank

★★★★★

Marketing job har været uvurderlige i jagten på mit drømmejob som projektleder. Jeg har kun været til relevante samtaler og er endt i en stilling, der er langt bedre end jeg havde drømt om.

Så en stor tak til marketing job, jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen hvis det bliver aktuelt en dag.

Mads Bloch - Sælger

★★★★★

Man må sige de holder hvad de lover. Jeg blev matchet op med den bedste arbejdsplads jeg kunne forestille mig og så endda i første hug. 

Jeg har fleksible vilkår der passer ind i min hverdag, og udviklingsmuligheder der gør at jeg ikke stagnere i mit arbejdsliv.

Stefan Kjær - Salgschef

★★★★★

Jeg var faktisk ret tilfreds med mit tidligere job, så da jeg blev matchet op med mit nye arbejde havde jeg svært ved at forstille mig det kunne blive meget bedre. 

Men man behøver jo ikke være syg for at få det bedre, og selvom jeg ikke var utilfreds må jeg erkende et det er det bedste valg jeg har taget i min karriere. 

Mathias Smestad - Sælger

Hvilke jobprofiler rekrutterer vi?

Kortsagt matcher vi alle de rigtige profiler med alle de rigtige virksomheder inden for marketing.
Herunder finder du de specifikke stillinger som vi kan finde job til dig indenfor.

Udkørende sælgere

Telefonsælgere

Salgsdirektører

Indhent et tilbud