Bliv freelance mødebooker

Ved at få et job som freelance mødebooker, har du alle fordelene ved at være selvstændig. Du kan arbejde det antal timer du ønsker, levere det antal møder du mener er realistisk i forhold til den arbejdsindsats du planlægger at kaste efter det.

Med andre ord kan du få et fleksibelt liv, dette er for mange mennesker drømmen.
Men det at være freelance mødebooker, kræver i høj grad dedikation, ansvarlighed og vindermentalitet, da det i mange tilfælde vil betyde, at du skal booke møderne fra dit eget hjem og der altså ikke en eller anden sur chef, der tvinger dig til at stå op til du laver det næste møde, eller konstant minder dig om dit aftalte budget, som freelance mødebooker, er du altså din egen herre med det ansvar der nu følger medm i og med at der er virksomheder hvis omsætning afhænger af, at du levere som aftalt, så de kan nå deres budgetter, derfor er det selvfølgeligt også vigtigt, at du indfrier dine mål når aftalen er lavet.

Så er du ham eller hende der ønsker, et fleksibelt job, har du erfaring med at booke møder. Så hører vi meget gerne fra dig, vi laver løbende aftaler med virksomheder der ønsker deres produkter solgt, eller deres kundemøder booket af professionelle callcenter medarbejdere.

Løn som freelance mødebooker

Betalingen pr. møde svinger afhængig af opgaven du bliver hyret ind på. Den vil oftest blive fastsat ud fra hvor nemt det er, at booke og hvor kvalificerede de leeds der bliver leveret fra kundes side er.

Hvem bør søge job som freelance mødebooker

Dette job er ideelt til folk nyder, at have en fleksibel hverdag og arbejde når de har lyst, dig der har bosat dig i udlandet og ønsker, at tjene en dansk hyre.

Tilmeld dig her

Hvad siger medlemmerne af vores jobbank

★★★★★

Marketing job har været uvurderlige i jagten på mit drømmejob som projektleder. Jeg har kun været til relevante samtaler og er endt i en stilling, der er langt bedre end jeg havde drømt om.

Så en stor tak til marketing job, jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen hvis det bliver aktuelt en dag.

Mads Bloch - Sælger

★★★★★

Man må sige de holder hvad de lover. Jeg blev matchet op med den bedste arbejdsplads jeg kunne forestille mig og så endda i første hug. 

Jeg har fleksible vilkår der passer ind i min hverdag, og udviklingsmuligheder der gør at jeg ikke stagnere i mit arbejdsliv.

Stefan Kjær - Salgschef

★★★★★

Jeg var faktisk ret tilfreds med mit tidligere job, så da jeg blev matchet op med mit nye arbejde havde jeg svært ved at forstille mig det kunne blive meget bedre. 

Men man behøver jo ikke være syg for at få det bedre, og selvom jeg ikke var utilfreds må jeg erkende et det er det bedste valg jeg har taget i min karriere. 

Mathias Smestad - Sælger

Hvilke jobprofiler rekrutterer vi?

Kortsagt matcher vi alle de rigtige profiler med alle de rigtige virksomheder inden for marketing.
Herunder finder du de specifikke stillinger som vi kan finde job til dig indenfor.

Udkørende sælgere

Telefonsælgere

Salgsdirektører

Indhent et tilbud