Hvad er kanvas salg?

Kanvas salg er når du tager uopfordret kontakt til en kunde, med henblik på at sælge et produkt.

Kanvas salg er uden tvivl den hårdeste disciplin inden for salg, da kunden ikke nødvendigvis har et umiddelbart behov, for dit produkt eller din ydelse.

Typisk vil kanvas salget laves på telefon, eller fra en stand placeret i et tæt befolket område, som et storcenter, strøg eller lignende.

Mødebooking som kanvas?

Kanvas salg kan med fordel laves som mødebooking, hvis ens produkt er afhængig af, at kunden skal have lov til, at opleve produktet inden de handler.

Det er altid nemmere, at lukke en handel, når du sidder ansigt til ansigt med kunden. Så er det en større investering for kunden, er denne fremgangsmåde altid anbefalelsesværdig.

Kanvas salg og volumen

Når man sælger kanvas, skal man være forberedt på, at man får en del afslag. Derfor handler kanvas i høj grad og at lure stemningen hos kunden inden, at man har brugt alt for meget tid. Så siger kunden nej i starten af samtalen og virker personen ikke umiddelbart interesseret, så afslut den hurtigst muligt og videre til den næste kunde.

Med kanvas handler det altså i høj grad om, at kontakte så mange kunder som overhovedet muligt. Måske er det kun en ud af 20 der vælger at handle med dig, men hvis du så bruger mindre tid og kan kontakte 100-200 kunder på en dag, så går det jo lige op.

De 3 nøgleord i kanvas salg

kort – præcis – begejstret, dette er 3 ord du i høj grad bør huske, når du sælger kanvas.
For det første, har du i kanvas salg ikke nogle relation til kunden, derfor vil kunden tit og ofte hurtigt blive frustreret, hvis du bruger for meget tid på ligegyldig snak. Derfor bør du være kortfattet og skære lige ind til benet.

Som i alt andet salg, er det vigtigt at du er begejstret omkring dit produkt, for hvis du ikke engang selv er begejstret, hvordan skulle andre så være det.

Dette var den korte forklaring på kanvas salg.

Tilmeld dig her

Hvad siger medlemmerne af vores jobbank

★★★★★

Marketing job har været uvurderlige i jagten på mit drømmejob som projektleder. Jeg har kun været til relevante samtaler og er endt i en stilling, der er langt bedre end jeg havde drømt om.

Så en stor tak til marketing job, jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen hvis det bliver aktuelt en dag.

Mads Bloch - Sælger

★★★★★

Man må sige de holder hvad de lover. Jeg blev matchet op med den bedste arbejdsplads jeg kunne forestille mig og så endda i første hug. 

Jeg har fleksible vilkår der passer ind i min hverdag, og udviklingsmuligheder der gør at jeg ikke stagnere i mit arbejdsliv.

Stefan Kjær - Salgschef

★★★★★

Jeg var faktisk ret tilfreds med mit tidligere job, så da jeg blev matchet op med mit nye arbejde havde jeg svært ved at forstille mig det kunne blive meget bedre. 

Men man behøver jo ikke være syg for at få det bedre, og selvom jeg ikke var utilfreds må jeg erkende et det er det bedste valg jeg har taget i min karriere. 

Mathias Smestad - Sælger

Hvilke jobprofiler rekrutterer vi?

Kortsagt matcher vi alle de rigtige profiler med alle de rigtige virksomheder inden for marketing.
Herunder finder du de specifikke stillinger som vi kan finde job til dig indenfor.

Udkørende sælgere

Telefonsælgere

Salgsdirektører

Indhent et tilbud