Tage forgivet metoden

Med tage forgivet metoden, tager du udgangspunkt i, at dig og kunden allerede har en aftale.

Denne metode kræver selvfølgeligt, at kunden ikke umiddelbart inden, har sagt han ville tænke over det.

Det vil sige, at når du har færdiggjort din salgstale og opsummeret den løsning i er kommet frem til, så siger du blot noget i stil med:

ex.1 “Det jeg gør nu Jensen, det er at jeg fremsender et dokument hvor dette hele står sort på hvidt, det returnere du blot i underskrevet stand”

ex.2 “jeg sætter lige en autograf her, sådan…så hvis du bare underskriver der, så sørger jeg for at du hurtigst muligt bliver kontaktet/modtager dine varer osv.”

Du skal altså ikke spørge efter ordren, du skal blot agere på samme måde som, hvis kunden allerede havde accepteret og møder du ingen indvendinger fra kunden er aftalen i hus.

fordelen ved denne metode er, at kunden ikke behøver tænke så meget over det og hvorfor skulle du give kunden muligheden for, at tænke over det og blive i tvivl, hvis i har haft en god dialog og kunden er kommet med købesignaler.

Tilmeld dig her

Hvad siger medlemmerne af vores jobbank

★★★★★

Marketing job har været uvurderlige i jagten på mit drømmejob som projektleder. Jeg har kun været til relevante samtaler og er endt i en stilling, der er langt bedre end jeg havde drømt om.

Så en stor tak til marketing job, jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen hvis det bliver aktuelt en dag.

Mads Bloch - Sælger

★★★★★

Man må sige de holder hvad de lover. Jeg blev matchet op med den bedste arbejdsplads jeg kunne forestille mig og så endda i første hug. 

Jeg har fleksible vilkår der passer ind i min hverdag, og udviklingsmuligheder der gør at jeg ikke stagnere i mit arbejdsliv.

Stefan Kjær - Salgschef

★★★★★

Jeg var faktisk ret tilfreds med mit tidligere job, så da jeg blev matchet op med mit nye arbejde havde jeg svært ved at forstille mig det kunne blive meget bedre. 

Men man behøver jo ikke være syg for at få det bedre, og selvom jeg ikke var utilfreds må jeg erkende et det er det bedste valg jeg har taget i min karriere. 

Mathias Smestad - Sælger

Hvilke jobprofiler rekrutterer vi?

Kortsagt matcher vi alle de rigtige profiler med alle de rigtige virksomheder inden for marketing.
Herunder finder du de specifikke stillinger som vi kan finde job til dig indenfor.

Udkørende sælgere

Telefonsælgere

Salgsdirektører

Indhent et tilbud