Tilbuddet gælder kun idag lukning

Denne lukke teknik, er et af de mere beskidte tricks i bogen og dog, en af de mest brugte.

Den går i alt sin enkelhed ud på, at når kunden vanligt udbeder sig betænkningstid, så siger du:

Sælger: Det kan jeg godt forstå Hr. Jensen, det er altid dejligt, at have tid til at tænke, men som du måske allerede har gættet, så har vi altså ikke særligt mange kampagner tilbage til denne her helt unikke pris, så jeg skal selvfølgeligt have en aftale med hjem idag.

Nu handler det om for sælger om, at kunden ikke skal føle sig kørt over, så god skik er at man på en eller anden måde imødekommer kunden, så han også kan gå fra handlen med en god smag i munden, for ønsker du et langt og lykkeligt samarbejde, så skal kunden føle han har gjort en god handel og er bliver tilgodeset.

Sælger: ex.1: Men det vigtigste er at vi får styr på papirarbejdet idag, så kan vi sagtens skubbe leverancen en månedstid, så du har tømt ud i varelageret, da jeg forstod, at dette var din bekymring.

ex.2: men nu nævnte du tidligere, at det også var et spørgsmål om økonomi, så hvis jeg nu deler betalingen over to omgange, så er det vel også mere overkommeligt for dig ikke sandt?

Der er mange måder at afbløde på, det er heller ikke sikkert, at du behøver give kunden nogle ekstra fordele, måske er det nok, at sige “men så får du jo også den løsning du har efterspurgt, til den bedste pris”.

Behovet for afblødning falder selvfølgeligt i takt med sandheden af påstanden,  prisen på produktet og kundens interesse i at handle med dig.

 

Tilmeld dig her

Hvad siger medlemmerne af vores jobbank

★★★★★

Marketing job har været uvurderlige i jagten på mit drømmejob som projektleder. Jeg har kun været til relevante samtaler og er endt i en stilling, der er langt bedre end jeg havde drømt om.

Så en stor tak til marketing job, jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen hvis det bliver aktuelt en dag.

Mads Bloch - Sælger

★★★★★

Man må sige de holder hvad de lover. Jeg blev matchet op med den bedste arbejdsplads jeg kunne forestille mig og så endda i første hug. 

Jeg har fleksible vilkår der passer ind i min hverdag, og udviklingsmuligheder der gør at jeg ikke stagnere i mit arbejdsliv.

Stefan Kjær - Salgschef

★★★★★

Jeg var faktisk ret tilfreds med mit tidligere job, så da jeg blev matchet op med mit nye arbejde havde jeg svært ved at forstille mig det kunne blive meget bedre. 

Men man behøver jo ikke være syg for at få det bedre, og selvom jeg ikke var utilfreds må jeg erkende et det er det bedste valg jeg har taget i min karriere. 

Mathias Smestad - Sælger

Hvilke jobprofiler rekrutterer vi?

Kortsagt matcher vi alle de rigtige profiler med alle de rigtige virksomheder inden for marketing.
Herunder finder du de specifikke stillinger som vi kan finde job til dig indenfor.

Udkørende sælgere

Telefonsælgere

Salgsdirektører

Indhent et tilbud