Alternativ lukning

En af de første lukninger jeg lærte, da jeg i sin tid startede som annoncesælger, var denne og i alt sin enkelthed går det ud på, at du stiller kunden over for et valg, den ene mulighed er den du gerne vil have kunden til, at tage og den anden mulighed er et mindre attraktivt valg der typisk er dyrere eller dårligere, et eksempel kunne være:

Sælger: Har du en ide om hvor meget data din bedre halvdel bruger?

Kunde: Jeg vil tro en 1-2 GB

Sælger: Okay skal vi så tage den med 5 timer tale og 2 GB data til 149 pr. måned eller skal vi vælge vores kampagne tilbud vi kører lige nu hvor du får fri tale og 5 GB data til 139 pr. måned for altid?

Der er i og for sig ikke særligt meget at rafle om, det er selvfølgeligt løsning 2 der er den bedste for kunden, det ved du også allerede i det øjeblik du stiller spørgsmålet.

Men ved at få kunden til, at tage stilling til en af de to muligheder, så fjerne du fokus fra den tredje og for dig mindst attraktive mulighed, at kunden ikke vil have nogle af delene.

Det er altså en udspringer af den forud antagende lukning.

Tilmeld dig her

Hvad siger medlemmerne af vores jobbank

★★★★★

Marketing job har været uvurderlige i jagten på mit drømmejob som projektleder. Jeg har kun været til relevante samtaler og er endt i en stilling, der er langt bedre end jeg havde drømt om.

Så en stor tak til marketing job, jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen hvis det bliver aktuelt en dag.

Mads Bloch - Sælger

★★★★★

Man må sige de holder hvad de lover. Jeg blev matchet op med den bedste arbejdsplads jeg kunne forestille mig og så endda i første hug. 

Jeg har fleksible vilkår der passer ind i min hverdag, og udviklingsmuligheder der gør at jeg ikke stagnere i mit arbejdsliv.

Stefan Kjær - Salgschef

★★★★★

Jeg var faktisk ret tilfreds med mit tidligere job, så da jeg blev matchet op med mit nye arbejde havde jeg svært ved at forstille mig det kunne blive meget bedre. 

Men man behøver jo ikke være syg for at få det bedre, og selvom jeg ikke var utilfreds må jeg erkende et det er det bedste valg jeg har taget i min karriere. 

Mathias Smestad - Sælger

Hvilke jobprofiler rekrutterer vi?

Kortsagt matcher vi alle de rigtige profiler med alle de rigtige virksomheder inden for marketing.
Herunder finder du de specifikke stillinger som vi kan finde job til dig indenfor.

Udkørende sælgere

Telefonsælgere

Salgsdirektører

Indhent et tilbud